Powered By Blogger

dimecres, 10 d’agost del 2011

Comentari sobre la presentació i l'ús del Power Point

El primer que cal dir és que no sabem quins eren els objectius del Power Point. Si l'objectiu era que s'usés, a més a més, com a material d'estudi perquè els alumes prenien notes durant la presentació, la presentació pot estar d'acord amb les finalitats.
No obstant això, si els objectius  eren fer una presentació dels punts més importants del tema a tractar, o ser l'eina de suport per a una sessió, l'ús ha estat inadequat: no cumpleix la regla 7x7, la lletra era illegible en alguns casos, excés de dades i de text a les diapositives i excés d'efectes especials.
L'autor demostra tenir  uns coneixements profunds del programa, els efectes de la presentació són espectaculars i criden molt l'atenció del públic, però, com déiem abans, tot depèn dels objectius. Si l'objectiu era el lluïment personal sobre els coneixements del programa, evidentment, l'objectiu s'ha aconseguit amb escreix.
Finalment dir que la presentació, siguessin quins siguessin els objectius, i deixan de banda el lluïment personal, fa una barreja inadequada de tipus de diapositives (poc text i dades, moltíssim text i dades)  i d'efectes especials. Cal saber quines són les finalitats i, d'acord amb això, modificar la presentació per adequar-la als objectius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada