Powered By Blogger

dimecres, 20 de juliol del 2011

Presentació dels cursos "Cuina per a solters" i "Google docs"

En Manel i jo vam presentar davant els companys aquests dos cursos. En Manel va presentar el curs de cuina i jo vaig presentar el curs de Google docs.
Al Bloc de'n Manel podreu veure la presentació del curs: Enllaç al bloc d'en Manel

Google docs és una bona eina. En primer lloc és un Office virtual que ens permet treballar en Excel, Word i Power Point en línia sense que calgui tenir aquest programes instal·lats al nostre ordinador. En segon lloc, es poden emmagatzemar els arxius d'Office i d'altres aplicacions en una mena de disc dur virtual i accedir-hi via enllaços des d'altres pàgines web. I en tercer i darrer lloc,  permet que diferents usuaris puguin compartir, accedir i editar els arxius, cosa que permet treballar a diferents usuaris en un o en diferents arxius alhora sense compartir l'ordinador en una xarxa virtual.
Per a concloure dir que els usos d'aquesta eina són molt diversos, només cal pensar que no cal comprar l'Office per a usar els seus programes, i que només cal una mica d'imaginació per a trobar-li més utilitats a banda de les més conegudes i habituals. 
Fotografia de Google docs:  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada